Νομός Λευκάδας

Επικοινωνία

Φωτογραφίες

Links

Δράση

    Άρθρα Συνεντεύξεις

Η Λευκάδα μας

Βιογραφικό

Email: info@thsoldatos.gr

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

27/8/2007

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Θ.ΣΟΛΔΑΤΟΥ                                                            Λευκάδα,   27 /8/2007

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

www. thsoldatos.gr

ΤΗΛ(26450)-21414

E-MAIL info@thsoldatos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          

Ο Θοδωρής Σολδάτος κοντά στους ανθρώπους των χωριών μας

          Ο   υποψήφιος  Βουλευτής  της  «ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»   Θοδωρής  Σολδάτος  επισκέφθηκε μέχρι τώρα τις  παρακάτω  περιοχές, συμμετέχοντας  παράλληλα  και  σε διάφορες  πολιτιστικές  δραστηριότητες και   τοπικές  γιορτές, μετά  από  πρόσκληση  τοπικών παραγόντων :

Άγ. Ηλία, Άγ. Πέτρο, Αθάνι, Δράγανο, Κομηλιό, Βλυχό, Βουρνικά, Αγ. Δονάτο Εγκλουβής, Αμμούσω Μαραντοχωρίου, Εξάνθεια,  Μανάση,  Νικολή, Νυδρί ,   Λαζαράτα, Κάβαλλο,  Φτερνό  , Χορτάτα , Πηγαδισάνους , Καρυά, Σύβρο .

Ο κ. Σολδάτος  αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική της «ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» και  τις  θέσεις  του  πρωθυπουργού Κώστα  Καραμανλή για  τη  νέα  τετραετία.

Εξέφρασε  την ιδιαίτερη ικανοποίηση  του για  την  έντονη  πολιτιστική δραστηριότητα των κατοίκων  των χωριών  μας  τους καλοκαιρινούς μήνες  και έδωσε συγχαρητήρια στους  τοπικούς παράγοντες  για τις δράσεις των τοπικών φορέων , που  προάγουν  τον πολιτισμό του Νησιού μας.

Ενημέρωσε  για τις πρωτοβουλίες που ο ίδιος ανέπτυξε μέχρι σήμερα , στα σημαντικότερα ζητήματα που απασχόλησαν το νομό, καθώς επίσης και για τις προτάσεις και θέσεις του στα προβλήματα που σήμερα είναι επίκαιρα για τη Λευκάδα  και  ζητούν  λύση.

Ζητήματα όπως η σύνδεση της Λευκάδας με την Ιόνια οδό, η ανέγερση του νέου νοσοκομείου, η διαχείριση των αποβλήτων, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, οι ανεμογεννήτριες στη Νότια Λευκάδα, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, οι αθλητικές μας υποδομές, η προώθηση και διάθεση των τοπικών προϊόντων, το νοικοκύρεμα των δήμων και των χωριών και πολλά άλλα.

Θα  ακολουθήσουν  επισκέψεις  του κ. Σολδάτου  και στα  υπόλοιπα χωριά  του  Νομού  μας σύμφωνα  με  το πρόγραμμα  δράσης του πολιτικού  του Γραφείου .