Νομός Λευκάδας

Επικοινωνία

Φωτογραφίες

Links

Δράση

    Άρθρα Συνεντεύξεις

Η Λευκάδα μας

Βιογραφικό

Email: info@thsoldatos.gr

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

2/7/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            02-07-2007

                Εκατοντάδες Λευκαδίτες ανταποκρίθηκαν στο «Αντάμωμα των Λευκαδιτών», που οργάνωσε για τους ετεροδημότες της Αθήνας ο Θοδωρής Σολδάτος την περασμένη Τετάρτη 27 Ιουνίου, στο χώρο εκδηλώσεων της Βούλας BLUE WATER.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης παραβρέθηκαν επίλεκτα μέλη της λευκαδίτικης κοινότητας στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων και οι καθηγητές του πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθυμία Βερυκίου και Αραβανής Γεώργιος, ο δημοσιογράφος Ηλίας Γεωργάκης, ο υποναύαρχος και γιατρός Μάκης Καράμπαλης, ο γενικός διευθυντής του ΟΑΕΔ Νίκος Σταματόπουλος και πολλοί άλλοι. Παρών επίσης ήταν και ο αντιδήμαρχος Λευκάδας Σπύρος Κόγκας, ο οποίος  απηύθυνε χαιρετισμό στους καλεσμένους.

Ο κ. Σολδάτος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που ο ίδιος ανέπτυξε μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα ζητήματα που απασχόλησαν το νομό, καθώς επίσης και στις προτάσεις και θέσεις του στα ζητήματα που σήμερα είναι επίκαιρα στη Λευκάδα.

Ζητήματα όπως η σύνδεση της Λευκάδας με την Ιόνια οδό, η ανέγερση του νέου νοσοκομείου, η διαχείριση των αποβλήτων, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, οι ανεμογεννήτριες στη Νότια Λευκάδα, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, οι αθλητικές μας υποδομές, η προώθηση και διάθεση των τοπικών προϊόντων, το νοικοκύρεμα των δήμων και των χωριών και πολλά άλλα.

            Η εκδήλωση διήρκεσε μέχρι τις πρωινές ώρες δίπλα στη θάλασσα και ήταν για τους επισκέπτες ένα πραγματικά ευχάριστο διάλειμμα στις ιδιαίτερα δύσκολες από απόψεως θερμοκρασίας καιρικές συνθήκες της Αθήνας.