Νομός Λευκάδας

Επικοινωνία

Φωτογραφίες

Links

Δράση

    Άρθρα Συνεντεύξεις

Η Λευκάδα μας

Βιογραφικό

 

Email: info@thsoldatos.gr

                        

2/7/2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ερωτήσεις 

Κοινοβουλευτικός Έλεγχος

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

τ. Βουλευτής Ν. Λευκάδας                                                                                                      02-07-2015

 

 

Όπως αποκάλυψαν χθες οι Financial Times, δίνοντας στη δημοσιότητα τη σχετική επιστολή του πρωθυπουργού προς την Κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ, ο κ. Α. Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει σε ΟΛΕΣ σχεδόν τις προτάσεις που μέσω του δημοψηφίσματος… καλεί τους πολίτες να καταψηφίσουν.

 

Επιπροσθέτως, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν έχει το θάρρος να παραδεχθεί ότι το κλείσιμο των τραπεζών έγινε μετά από εισήγηση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας, (πρόεδρος Βαρουφάκης), προς το υπουργικό συμβούλιο και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφει ο ίδιος, μετά τα πρωτόγνωρα αδιέξοδα που ο ίδιος προκάλεσε.

 

 Η κυβέρνηση Τσίπρα, καλεί τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν αρνητικά σε προτάσεις οι οποίες δεν υπάρχουν, δεδομένου ότι οι όποιες προτάσεις κατατέθηκαν στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης, έχουν αποσυρθεί. 

 

Είναι προφανές πλέον ότι το ερώτημα στο οποίο καλούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να απαντήσουν την προσεχή Κυριακή, δεν είναι αυτό που προσπαθεί να περιγράψει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Τόσο η διεθνής κοινότητα όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, γνωρίζει ότι το ερώτημα είναι, Ναι ή Όχι στην Ευρώπη.

 

Ανεπιφύλακτα η απάντηση είναι ΝΑΙ!

 

ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο ευρώ.