Νομός Λευκάδας

Επικοινωνία

Φωτογραφίες

Links

Δράση

    Άρθρα Συνεντεύξεις

Η Λευκάδα μας

Βιογραφικό

 

Email: info@thsoldatos.gr

                        

12/4/2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

       ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ.

12-04-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

·      Συνεργασία Θοδωρή Σολδάτου με το προεδρείο του Επιμελητηρίου.

 

Συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδος, είχε τη Δευτέρα 09-04-2012,  ο πρώην βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, Θοδωρής Σολδάτος, στα πλαίσια των συναντήσεών του με παράγοντες και φορείς της Λευκάδας.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης και οι αντιπρόεδροι κ. Γιάννης Λιβιτσάνος και κ. Γιώργος Μπουρδάρας.

 

Συζητήθηκαν θέματα που  αφορούν στα ειδικά οικονομικά και αναπτυξιακά δεδομένα της Λευκάδας, τη σημερινή κατάσταση των επαγγελματιών, των εμπόρων και των επιχειρήσεων γενικότερα.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά στις τουριστικές δραστηριότητες και στους τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στη Λευκάδα.

 

Ο  κ. Σολδάτος, εξέφρασε την ικανοποίησή  του για  τη συνάντηση και το επίπεδο της συνεργασίας που είχε με τα στελέχη του Επιμελητηρίου..

·      Επίσκεψη στην Πυροσβεστική

 

Νωρίτερα ο κ. Σολδάτος, είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Λευκάδος και είχε συνεργασία με το διοικητή του σώματος στη Λευκάδα κ. Βασίλη Κώνστα, καθώς επίσης και με άλλα στελέχη του Πυροσβεστικού σώματος.